BLOG XFV
7 de noviembre de 2018

Hola Marc i bon dia !!

Encara que amb retard però el que ja et vaig avançar, volia deixar per escrit el fantàstic viatge a Petra/Jordània que em gaudit els meus fills i jo. La veritat es que tal i com em vas dir sempre, ha estat un viatge que no hagués imaginat que haguéssim gaudit tant.
Des de la part cultural d’Amman i Petra, Petra de nit i de dia, pujada al Monestir (vaig arribar !!), el desert amb els 4×4, la volta en globus, la nit al desert sota les estrelles i el banyet al mar mort.
Vull agrair-te la teva organització del viatge i la paciència amb mi.
Tot a sortit rodó i perfecte.

Mil gràcies al Marc i a XFV per fer aquesta celebració del meu cumple tan maca i especial per a mi.

Una abraçada i espero tornar ben aviat per un altre viatge !!

Àgueda

Deja un comentario

 
 

Xavi Fernández Viatges S.L. - B63494546 - Licencia de Agencia de Viajes mayorista y minorista. GCMD-178 IATA 782838-1
Inscrita en el Registro Mercantil de Barcelona,Tomo 36556, Folio 200, Hoja 293597, Inscripción 1a