BLOG XFV
25 de enero de 2018

Bona tarda Alicia:

Ara amb calma i tranquil·litat t’escric per donar-te les gracies pel meravellós viatge que ens vares muntar per poder visitar Australia i passar-ho ve tant les quatre persones grans com els dos nens de 10 i 8 anys , no van tenir cap dificultat en cap moment, tot va sortir rodo.
Vàrem tenir varies sorpreses molt agradables, tant amb els hotels, com amb el guies, els parcs, els recorreguts, les entrades ……
Els city tours que ens vas aconseguir per nosaltres sols a las grans ciutats també ens van anar molt ve perquè després l’Andres ens va fer de guia caminant i visitant els llocs mes interesant.
Durant la visita a la Great Road Ocean ens va fer molt mal temps, va ploure, van caure granissades, va fer vent, però tal com diu una companya nostra vam gaudir de “las fuerzas de la naturaleza desatada” però això no va ser motiu per aixafar-nos el viatge.
Estada a Uluru va ser espectacular tant amb la posta de sol el sopar i les llums, com la vista l’endemà al mati per veure la sortida del sol i la visita a la roca.
L’estada a Cairns també va estar super-be amb la visita a la barrera del corall i el preciós Parc de Kuranda on també van tenir la sorpresa com els bitllets de primera que ens havies agafat del tren de tornada eren amb un vago apart amb butaques i amb unes magnifiques atencions que reps després d’un dia una mica cansat.
L’únic problema, que no ens podíem banyar al mar pels cocodrils i les meduses.

Be, no t’escalfo mes el cap, i sols dir-te, moltiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisimes gracies.
Victor i Margarida

 

Deja un comentario

 
 

Xavi Fernández Viatges S.L. - B63494546 - Licencia de Agencia de Viajes mayorista y minorista. GCMD-178 IATA 782838-1
Inscrita en el Registro Mercantil de Barcelona,Tomo 36556, Folio 200, Hoja 293597, Inscripción 1a