BLOG XFV
11 de noviembre de 2016

Hola Xavi!!

T’explico el nostre viatge!!

El primer de tot volia donar les gràcies al Xavi i tot el seu equip per fer-nos el millor viatge de la nostra vida i que tot hagi sigut tan fàcil. De veritat que estem molt agraïts per tot el tracte rebut i la dedicació que teniu en tot el que feu.
El nostre viatge a la illa Mauricio va ser una recomanació del Xavi, ja que havíem mirat altres destins però no estàvem convençuts en anar a cap altre lloc. Ell ens va donar tota la informació i ens va animar a anar-hi encara que a allà fos hivern… i va encertar de ple!!
La veritat és que des que vàrem contactar amb el Xavi i vam anar a l’agència a recollir la documentació, el tracte en tot moment va ser exquisit. Ens van donar tota la informació, papers, guies, recomanacions…un luxe!! I vam marxar molt tranquils.
Un cop a Mauricio ens esperaven a l’aeroport i ens van portar a l’hotel The Residence. Uns dels millors hotels on hem estat mai!! El tracte des del primer moment va ser exquisit, amb molta professionalitat i dedicació. L’habitació era enorme i molt còmoda i l’entorn de les piscines i la platja era idíl·lic. Molt recomanable per a qui vulgui desconnectar i descansar uns dies.

L’aigua de la platja era cristal·lina, i vàrem poder fer snorquel per veure els corals i els peixos! Una meravella!! El menjar estava molt bo i cada nit feien un buffet de temàtica diferent, i a part tenies un restaurant a la carta on també podies sopar més tranquil.
Vam fer excursions amb catamarà i un recorregut per l’interior de l’illa per veure una mica com es viu allà, però si estàs a gust a l’hotel (que ho estàs), no fa molta falta sortir a fer res més que descansar i recarregar piles. També tens a l’hotel moltes opcions de fer esports aquàtics, tenis, caminar per la platja, anar al gimnàs, fer aquatònic…Una experiència que recomanem a tots els que hi vagin a Mauricio. Ja ens va dir el Xavi que estaríem molt a gust, però mai imaginàvem que seria el paradís!!
Desprès dels nostres 7 dies a Mauricio, a la tornada fèiem una escala a Dubai, i vam aprofitar per quedar-nos una nit i veure aquesta gran ciutat. El Xavi ens va reservar un hotel magnífic al costat del Burj Kalifa, on podíem anar caminant al centre comercial més gran que hem vist i al mateix Burj Kalifa.

La veritat és que Dubai o t’agrada molt o no t’agrada gens. Per a la gent que és de ciutat és molt recomanable, perquè és una mega ciutat en mig del no-res, i a més està en constant construcció nit i dia. Nosaltres intentarem veure-ho gairebé tot en un dia. I al final ens va donar temps!! Les fonts amb la música, la Marina de Dubai, el Burj Kalifa, el Mall, l’hotel de set estrelles... tota una experiència!!
Al dia següent ja tornarem, tristos, però amb moltes ganes de tornar a fer un viatja amb el Xavi, ja que tot el que ens va recomanar va ser un 10.

Moltes gràcies per fer-nos aquest viatge inoblidable!! A la propera ja serem 3!!

Ana Isabel

Deja un comentario

 
 

Xavi Fernández Viatges S.L. - B63494546 - Licencia de Agencia de Viajes mayorista y minorista. GCMD-178 IATA 782838-1
Inscrita en el Registro Mercantil de Barcelona,Tomo 36556, Folio 200, Hoja 293597, Inscripción 1a