BLOG XFV
3 de mayo de 2016

La meva família ( amb dos adolescents de 17 i 15 anys i una petita de 10) és molt viatgera i , fins conèixer el Marc Creus ( de l’agència Xavi Fernández), era anti-agències de viatges. Tot ens ho preparàvem nosaltres amb molt de temps, i realment gaudíem moltíssim en tot el procés de preparació. A demés , dos de la família són celíacs, amb la qual cosa s’ha de tenir molta cura la hora de reservar hotels i medis de transport per tal d’evitar sorpreses desagradables.

Aquest any volíem fer una cosa diferent i vam anar a veure en Marc; el seu entusiasme per Kenia ens va seduir absolutament i va contagiar, i de quina manera, els meus fills. Ens va assessorar i ens va preparar un viatge fet a mida per tal que els nens, molt actius i acostumats a visitar llocs i cultures diferents, gaudissin cada dia de l’experiència.
A demés ens va explicar el viatge dia a dia abans d’anar-hi ( als nens via skype per tal que no es perdessin res!) de manera que va ser espectacular comprovar que tot el que ens havia explicat ens passava !!
Anar als diferents parcs nacionals ( Samburu, Aberdare, Nakuru i la reserva Massai) era com estar dins d’una pel•lícula, només veure la cara dels nens veient lleons, elefants, girafes, rinoceronts, hipopòtams…..era emocionant. Els hotels eren espectaculars, podies dormir veient literalment la selva a davant i sentint els crits dels diferents animals.

El guia va ser el mateix durant tots els 7 dies , la qual cosa va facilitar molt el viatge ja que els matins fèiem bastant kilòmetres per anar d’un parc a l’altre. A demés coneixia molt bé els parcs i la localització possible dels diferents animals i no tenia cap problema quan els nens li avançaven l’hora de sortida per aprofitar més el dia o la tarda o la nit… Realment el vam deixar esgotat!!! I tot això amb un somriure permanent.
Cal dir que el menjar era realment molt bo i que no vam tenir pràcticament cap problema en la dieta sense gluten.
Nosaltres, amb el Marc, repetirem segur!!
Una abraçada

Familia Boix

 

2 comentarios para “KENIA EN FAMILIA”

  1. Jorge dice:

    Habría sido más inteligente poner el post en Español, así algunos lo disfrutaríamos más.
    Tenía bastante clara la idea de animarme al Safari con vosotros pero este detalle dice mucho…

  2. lespinos dice:

    Hola Jorge, respetamos el idioma en el que nos envían sus comentarios nuestros clientes. Hay una aplicación de Google que permite hacer la traducción instantánea. Tenemos clientes por toda España, y nunca hemos tenido ningún problema con este aspecto. Castellano y catalán son dos lenguas oficiales y es por esto que las utilizamos sin problemas. Pero eres libre de reservar en la agencia de viajes que te sientas más cómodo, faltaría más. Pero estaremos encantados de organizarte tu viaje si cambias de opinión.
    Un saludo

Deja un comentario

 
 

Xavi Fernández Viatges S.L. - B63494546 - Licencia de Agencia de Viajes mayorista y minorista. GCMD-178 IATA 782838-1
Inscrita en el Registro Mercantil de Barcelona,Tomo 36556, Folio 200, Hoja 293597, Inscripción 1a