BLOG XFV
19 de octubre de 2015
~Hola Christian,
El viatge va anar molt bé. La ruta estava molt bé. Las Vegas és molt bon punt per a començar perquè és molt espectacular i a més l’aeroport està molt a prop dels hotels i ho fa tot bastant fàcil. L’única cosa que canviaria és fer una nit més després del grand canyon abans de tornar a las Vegas per tenir més temps pels altres parcs de la zona, però pels dies/pressupost que teníem entenc que no es podia fer més! Per tant la ruta molt bé!
Els hotels també estaven tots bé. Al luxor ens van fer un upgrade abans de demanar-ho! I en general els hotels estaven ben situats i molt bé. L’únic que va fallar una mica és el de monterey que ja et vam comentar que era molt motel de carretera. A part, no sé si vam tenir mala sort, però el matalàs de la habitació estava mullat i ens el van haver de canviar…
En general el viatge ens ha agradat molt. Tots els parcs són molt xulos, grand canyon, death valley, yosemite, zion, etc…i el contrast amb les ciutats també és xulo. San Francisco ens va agradar molt més que LA. Vam anar un matí a Sonoma a fer una cata de vins que també ens va agradar molt. També és xula la carretera de SF a LA que va per la costa, val la pena els Km que fas de més.
 
Per cert! l’hotel de LA, el miyako, té un restaurant de sushi excel•lent. De fet, després de sopar-hi vam descobrir que el chef del sushi es super famós! I no es passa gens de preu.
En general el viatge molt xulo.
Si vols que et comentem algo més ja me diràs! Sino, parlem per organitzar el proper!
Una abraçada,
Eli

Deja un comentario

 
 

Xavi Fernández Viatges S.L. - B63494546 - Licencia de Agencia de Viajes mayorista y minorista. GCMD-178 IATA 782838-1
Inscrita en el Registro Mercantil de Barcelona,Tomo 36556, Folio 200, Hoja 293597, Inscripción 1a