BLOG XFV
6 de octubre de 2015

Hola Christian,

Fa dies que et volia escriure, però ha sigut tornada de bojos a la feina..

El viatge va ser genial, tot super be un paradís allò!!

La illa que menys ens va agradar va ser Bora Bora, suposo perquè ens va semblar la mes “artificial” i menys autentica. L’hotel Le Meridien molt xulo, però un pel clàssic i aburridillo. Vam tenir mal temps i a banda de l’excursió que vam contractar amb vosaltres no vam poder fer cap mes. L’overwater una passada, però no es veien peixos al estar mes fons. Els esmorzars una passada i quines vistes! Vam anar un dia a fer la volta a la illa amb una moto i vam aprofitar sopar a Bloody Mary… i molt autèntic!! I dels hotels que vam veure per allà, la millor localització la del Le Meridien, amb les vistes i el color de la Laguna impressionants!

La illa que mes ens va agradar va ser Maupiti, qui gran consell ens vas donar!! La pensió super autentica i on esta un paradís, agafaves el kaiak i t’allunyaves un pel i estaves sol allà al mig del paradís… La Sra. cuinava super be! I l’aeroport que xulooo!!! Es mini…

Rangiroa xulisima també… i l’hotel al moment que vam obrir la porta vam flipar, ens va al•lucinar l’habitació!!! i La piscina privada, una passada. Vam pillar lluna plena que li donava encara un aire mes paradís. El primer dia va fer mal temps i no vam poder fer cap excursió… sort que va millorar i vam poder anar a veure la Blue Lagoon… quin lloc… quina passada!!! I l’excursió de mig dia del pas de Tiputa, molt xula. Et llençaves al mar i et deixaves anar per la corrent i tot era un envoltat de peixos i taurons. Els sopars del Kia Ora bonissims!!! Hagues molat molt com voliem fer acabar a Rangiroa 😉

Tikeau xula també i la pensió molt autentica i molt propera… ens van rebre cantant i amb l’ukelele. I aquella nit ens van fer un pastis a tres parelles que érem de honeymoon. Al dia següent vam fer una excursió, primer illa Eden (una kk) i l’illa dels ocells, que tampoc ens va molar pero després vam anar a un motu privat de la família que tenia el vaixell i ens van cuinar, super autèntic!! De la pensió aquesta el mes fluixet era el sopar…

Tot genial!!

Moltíssimes gracies per tots els vostres consells.

Et passo 4 fotillos!!

Ja fa ganes de fer un altre viatge! 🙂

Atentament,

Patricia

Deja un comentario

 
 

Xavi Fernández Viatges S.L. - B63494546 - Licencia de Agencia de Viajes mayorista y minorista. GCMD-178 IATA 782838-1
Inscrita en el Registro Mercantil de Barcelona,Tomo 36556, Folio 200, Hoja 293597, Inscripción 1a