BLOG XFV
12 de agosto de 2014

Hola Christian,
El viatge va anar molt bé. Els vols tant amb KLM com amb korean air, molt bé i els transfers van arribar tots a hora.

Japó ens va encantar, el menjar, la gent, els paisatges, hi tornaríem demà. Lo del JR pass, una meravella.

Miyajima ens va agradar molt, sobretot a partir de les 4 de la tarda i a primera hora del matí que no hi ha ningú a part dels cérvols. El Ryokan també ens va agradar molt. l’home que el porta és encantador, i tant el sopar com l’esmorzar japonesos eren excel•lents.

Kyoto també ens va agradar moltíssim, vam tenir temps de visitar molts temples i barris, però realment té molt per veure, t’hi pots estar un mes i no t’avorreixes.

L’hotel molt bé, el servei molt amable i molt bona localització. I Tokyo ens va agradar moltíssim, l’hotel també estava molt ben col•locat i pel preu estava molt bé. En quant a restaurants, vam tirar molt de tryp advisor.

El Carles ja te’n donarà detalls però hem menjat de meravella! I Bali és maquíssim, és una pena que no poguéssim estar-hi més dies.

Vam anar un dia a Ubud, a veure les terrasses d’arròs, el mercat i alguns temples i els altres dies vam estar a Seminyak i vam anar a les platges del sud de l’illa que són precioses. L’hotel una passada! A més el menjar, les excursions i els tractaments de l’spa estaven molt bé de preu!

El menjar era boníssim i l’esmorzar super abundant i estava molt bo, molt millor que el buffet.

Moltes gràcies per tot!
Eli i Carles

Deja un comentario

 
 

Xavi Fernández Viatges S.L. - B63494546 - Licencia de Agencia de Viajes mayorista y minorista. GCMD-178 IATA 782838-1
Inscrita en el Registro Mercantil de Barcelona,Tomo 36556, Folio 200, Hoja 293597, Inscripción 1a