BLOG XFV
22 de julio de 2014

Desde el Departamento de salud de la Generalitat de Catalunya nos envían mail informándonos que desde este mes de julio se puede solicitar a través de internet cita previa para hacer consultas y vacunación para todas aquellas personas que viajen a países en los que se considera que existe riesgo para la salud.

Pasamos mail completo en donde figuran todos los datos.

Benvolgudes i benvolguts,

Us informem que, des d’aquest mes de juliol, les persones que necessitin consells i vacunació abans de marxar de viatge a un país considerat de risc per a la salut poden demanar cita prèvia per Internet a qualsevol de les unitats de salut internacional de l’Institut Català de la Salut (ICS) a través de l’adreça www.ics.gencat.cat/salutinternacional. Aquesta opció s’afegeix a la possibilitat de programar una visita a través dels telèfons únics 933 268 901 i 902 111 444, que també s’utilitzen per a la programació de visites als centres d’atenció primària.

L’ICS disposa de nou unitats de salut internacional arreu del territori: Vall d’Hebron-Drassanes, Metropolitana Nord, Bellvitge, Baix Llobregat Centre, Anoia, Bages-Berguedà, Osona, Terres de l’Ebre i Lleida. Aquestes unitats ofereixen una àmplia carta de serveis, que inclou des del consell al viatger i la vacunació (informació sobre mesures preventives generals en viatges a qualsevol país o zona del món, recomanació i administració de vacunes, recomanació i prescripció de tractament preventiu per a la malària, consell de farmaciola i visites urgents per a viatges no planificats) fins a l’atenció a la patologia importada després del viatge.

 

La unificació de la cita prèvia de salut internacional facilita l’accés a qualsevol d’aquestes unitats, que tenen diferents disponibilitats de dates i hores. D’aquesta manera, cada viatger pot escollir a quin centre vol demanar visita, d’acord amb les seves necessitats i independentment de la seva àrea de residència.

 

Trobareu més informació a través de l’enllaç següent: https://www.gencat.cat/ics/usuaris/pdf/viatges.pdf

 

Tot esperant que aquest servei sigui d’utilitat per a vosaltres i els vostres clients, rebeu una cordial salutació.

 Institut Català de la Salut

Departament de Salut | Generalitat de Catalunya

Deja un comentario

 
 

Xavi Fernández Viatges S.L. - B63494546 - Licencia de Agencia de Viajes mayorista y minorista. GCMD-178 IATA 782838-1
Inscrita en el Registro Mercantil de Barcelona,Tomo 36556, Folio 200, Hoja 293597, Inscripción 1a