BLOG XFV
12 de febrero de 2014

 

La nostra lluna de mel va ser del 24/07 al 13/08 i vàrem decidir fer un bon viatge. Primer de tot vàrem passar una setmaneta a Japó, en la qual vam estar 3 nits a Kyoto, 1 nit a Myajihima i 4 nits a Tokyo.

Kyoto és una ciutat més tradicional de Japó, et recorda a les sèries de dibuixos animats, és espectacular, hi ha un munt de temples per a poder visitar i no sabries dir quin d’ells és més especial, perquè cadascun té una cosa particular que el fa únic.
Myajihima es una illa que està molt a prop d’Hiroshima, la qual té un tori al mig del mar, l’increible és que gràcies a la pujada i a la baixada de la marea, per la nit pots arribar caminant a tucar el tori, i si a més a més t’has allotjat al ryokan (com vàrem fer nosaltres) ho pots fer amb la yukata.
A Tokyo vàrem estar 4 nits és una ciutat increïble, plena de gratacels enormes i amb moltíssima vida, tan de dia com de nit.
Després d’aquests dies a Japó vàrem anar cap a la Polinesia Francesa, 3 nits a Moorea i 4 nits a Bora Bora.

La veritat és que malgrat les dues illes tenen un encant impressionant a nosaltres Bora Bora ens va enamorar del tot (també pot ser influència de que els dies que vàrem estar a Moorea el temps no ens va acabar de acompanyar).

A Bora Bora recomano al 100% fer l’excursió del snorkeling que us proposaran des de XFV, és increïble la quantitat de peixos de diferents colors, corall de diverses classes, etc, que pots veure en tan sols 3-4 hores. A part, a nosaltres ens van portar fora de l’arrecife de corall per a poder sentir les balenes, va ser una cosa molt especial, i per acabar de millorar-ho, per casualitat ens vem plantar en mig d’una família de dofins que saltava al voltant de la nostra barca.
El pitjor del viatge?? Pensar que ja s’ha acabat però com a mínim la gran experiència que hem viscut no ens la treu ningú.
Esperem que un cop vingui el peque poguem tornar a fer algun viatge amb vosltres, perquè la veritat és que no podríem haver quedat més contents (de fet ja ho sabeu perquè ara hi ha una amics que fan el viatge amb vosaltres, el Ramon i l’Alba, perquè els hi vem dir que ereu els millors).

 

Una forta abraçada,
Laia i Joaquim

 

 

 

Deja un comentario

 
 

Xavi Fernández Viatges S.L. - B63494546 - Licencia de Agencia de Viajes mayorista y minorista. GCMD-178 IATA 782838-1
Inscrita en el Registro Mercantil de Barcelona,Tomo 36556, Folio 200, Hoja 293597, Inscripción 1a