BLOG XFV
5 de noviembre de 2013

Xavi, intentarem explicar la nostra lluna de mel en aquestes línies: La vam començar amb moltes ganes de buscar la tranquil·litat que ens havia faltat durant tota la preparació del casament.

La nostra destinació: Polinèsia! Les explicacions que ens vas fer de les illes, els llocs i les activitats ens van fer apostar per aquestes illes minúscules de l’altra punta del món.

Després de varies hores d’avió, arribem a l’aeroport de Raiatea, on ens vénen a buscar amb barca direcció illa de Tahaa.

A la pensió Fare Pea Iti vam poder gaudir del primer paradís dels molts que ens esperaven: bungalow, piscina, platja i petites excursions en bici per l’illa de la vainilla. El tracte en aquest hotel és personalitzat i la Brigitte ens va recomanar fer l’excursió al jardí de corall i nedar amb mantes i peixos de tots colors al voltant. Guapíssim!

Al cap de tres dies i després de recórrer l’interior de l’illa vam continuar el viatge cap a Moorea, al Sofitel Ia Ora, que és brutal i té una de les millors platges de l’illa per fer snorkeling.

Durant la nostra estada de dos dies a Moorea vam aprofitar per fer una excursió al Belvedere, la muntanya des d’on es veuen les badies de Cook i Opunohu i fer una visita al Tiki Village veien les excel·lents danses tahitianes i provant el peculiar sopar polinesi.

L’última parada del viatge era a l’hotel Le Méridien de Bora Bora.

Rebuda habitual amb collaret de flors i la Clara, la recepcionista catalana de l’hotel ens acompanya al nostre overwater. Increible! Ens havien d’haver filmat la cara que vam fer  quan vam veure la que seria la nostra casa durant quatre nits.

Bora Bora té una llacuna interior impressionant i on vam fer les molt recomanables excursions de  Snorkeling amb la empresa que ens veu recomenar i Matira Jet. La primera és una visita a les mantes, jardí de corall i també vam tenir sort de banyar-nos a tocar de dues balenes.

L’endemà va tocar quad i donar la volta a l’illa amb moto d’aigua.

Polinèsia és un lloc que, per molt que es llegeixin històries com la nostra o que escoltin atentament les acurades descripcions del Xavi, us sorprendrà en tot moment!!

Deja un comentario

 
 

Xavi Fernández Viatges S.L. - B63494546 - Licencia de Agencia de Viajes mayorista y minorista. GCMD-178 IATA 782838-1
Inscrita en el Registro Mercantil de Barcelona,Tomo 36556, Folio 200, Hoja 293597, Inscripción 1a