BLOG XFV
30 de octubre de 2013

Hola Christian,  Com ja vam parlar amb tu per telèfon quan vam ser aquí, la veritat és que tot ens va anar molt bé, no vam tenir cap problema enlloc i ens ho vam passar genial.

Entrant més al detall, ja que ens ho demanaves, els llocs que més ens van agradar van ser Miyajima i Takayama. Tant a Takayama com a Himeji vam coincidir que hi havia festes populars i vam disfrutar molt.

Com ja ens havies dit, vam menjar genial a tot arreu, en global. En referència als hotels, vam estar molt bé a tot arreu, excepte a Osaka, crec que ja t’ho va comentar el Victor, que a banda que fos una mica passat de moda, no estava tan polit com tots els altres hotels. Amb les fotos que ens vas demanar, no sé ben bé què busques, però te n’envio alguna que em sembla més curiosa.

Salutacions i fins aviat,

Ariadna i Victor

Deja un comentario

 
 

Xavi Fernández Viatges S.L. - B63494546 - Licencia de Agencia de Viajes mayorista y minorista. GCMD-178 IATA 782838-1
Inscrita en el Registro Mercantil de Barcelona,Tomo 36556, Folio 200, Hoja 293597, Inscripción 1a