BLOG XFV
2 de agosto de 2013

La casualitat va fer que coneixesim Xavi Fernández i aquesta casualitat es va convertir en un viatge inoblidable. Sabíem que volíem anar  a la illa de La Reunion i a les Seychelles, però ens faltava organitzar-ho. Només coneixer-lo vam saber que ho havíem de deixar a les seves mans.No ens vam equivocar. Va saber orientar-nos per els millors recorreguts, platges i hotels en tot el viatge. De manera amable i atent ens va portar de la ma fins que el viatge va tenir vida pròpia. Un cop al destí la coordinació per part dels seus representats va ser perfecte. Resumint, una casualitat  ens ha fet viure un somni d’estiu. Gràcies Xavi a tu i a tot el teu equip. Pere i Pepa

Deja un comentario

 
 

Xavi Fernández Viatges S.L. - B63494546 - Licencia de Agencia de Viajes mayorista y minorista. GCMD-178 IATA 782838-1
Inscrita en el Registro Mercantil de Barcelona,Tomo 36556, Folio 200, Hoja 293597, Inscripción 1a