BLOG XFV
29 de julio de 2013

Ia orana Xavi, Aquí estem, acabant Raiatea. Aquesta tarda cap a Bora Bora, que ja veiem a la llunyania des del Raiatea Lodge. Molt be aquest hotel. El viatge fins ara fantàstic,  pero el temps no ens ha acompanyat gaire. Molts cavis sobtats, vent, molts nuvols i estones amb pluja, ullades de sol … una llàstima. Les illes molt maques i super frondoses …  com recordo la costa de Kenya, però sense calor. L’Ester troba a faltar més platges de les que surten a les fotos i més calor (va amb maniga llarga tot el dia -jo no!), a  veure a Bora Bora. En fi, hora de fer les maletes i última parada avans del salt a USA. Be, només fer-te saber que estem be, una mica moixos per el tema temps (estació seca?) i a punt per continuar! Mauruuru Salut Ester i Jaume

Deja un comentario

 
 

Xavi Fernández Viatges S.L. - B63494546 - Licencia de Agencia de Viajes mayorista y minorista. GCMD-178 IATA 782838-1
Inscrita en el Registro Mercantil de Barcelona,Tomo 36556, Folio 200, Hoja 293597, Inscripción 1a