BLOG XFV
15 de marzo de 2013

Hola Xavi, et faig cinc céntims abans de parlar…
 
Viatge:
La sortida de BCN va ser perfecte.
Al arribar a Dubai vàrem estar 45 minuts dondat voltes al aire esperant poder aterrar, cap problema, l’unoic que anàvem amb el petardo al cul per arribar a l’enllaç, no hi va haver problema però sense temps de fer ni un pis, pero una bona manera de fer exercisi després de les 6 hores de vol 
 
El vol va sortir puntual i va arribar puntual a Male.
Allà ens esperaven a l’arrivada i ens van marejar una miqueta abans d’agafar l’hidroavió (aneu cap allà, cap aquí, no cap allà i al final, ens van portar a la seva saleta per asseure i en 30segons tornar a aixecar-nos per anar a l’avió), res greu, vàrem aprofitar per treure-ns la roba d’hivern i posar-nos uns “draps” que ja haviem preparat a la maleta petita (la que ens vàreu regalar).
El viatge amb hidroavió, divertit, 45 minuts, i aterrar a prop de l’Hotel, després un alanxa i 60 segons al pontó de l’Hotel.
Allà com sempre super amables.
L’Hotel brutal, potser no com el 4seansons de Bora Bora, però molt, molt aprop. Sincerament espectacular. Tot, les instal•lacions, serveis i personal.
Una altre vegada, la gent no arriba 100% a l’amabilitat i sinceritat de bora Bora, però molt, molt aprop.
Vàrem fer 3 excursions, a uns 55 euros per persona, un preu molt bò.
El menjar excel•lent. 4 Restaurants diferents i particulars.
Lo de la MP (half board) tot un encert, 100% recomanable. Els preus del menjar son molts alts, i amb el half board, et podíes fotre una llagosta (quan ja val 100$), el half board inclou:
Primer plat
Segon Plat
Postre
Café
 
Els restaurants son:
Café Landaa”: Bufet però amb dies temàtics (també esmorzar de bufet). També dinar si es vol (dinar no a la MP).
“Blu”: Restaurant a la carta, preciós ambientació de nit, vistes fantàstiques de nit i espectacular de dia (també esmorzar a la carta). També dinar si es vol (dinar no a la MP).
“Fuego”: Barbacoa, molt bò amb un encant (per mi el millor menjar junt amb el Blu), escolleixes el peix fresc d’una exposició que hi ha al davant (exposició amb “classe” al nivell de l’hotel).
“Albarakat”: Marroquí/Árab, no ens va agradar gaire, però perque potser es un dels únics estils de cuina que no ens agrada, de totes maneres, el restauran molt maco i el servei al nivell del millor.
 
Sobre la MP:
Tot inclós als esmorzars (Blu i Café Landaa).
Tot inclós (menys begudes) a tots els restaurants, pots oftre una amanida de llagosta de primer i una llagosta de segón pel preu de MP, genial. Está tot inclós fins i tot els dies amb esdeveniments especials (menys beguda). BRUTAL!
 
La beguda va sempre a part (com a tot arreu), però lo bò (com en el 4seasons de bora bora) es que l’aigua es gratis, i a l’habitació tens tota l’aigua que vulguis (sempre), i pots demanar la que vulguis. Es una cosa que m’emprenya a altres hotels, que amb el que pagues, a sobre et sablejin ambl l’aigua, sembla que vulguin fer “caixa” servint aigua…
 
L’esmorzar brutal, els sopars, encantadors; s’ha de fer reserva a la majoría de sopars i restaurants perque hi han molts dies temátics, però es molt senzill fer-ho, fin i tot pots fer la reserva de sopar a “water soprt centre”, tens totes les atencions allí a on estiguis.
 
L’habitació: espectacular.
L’última nit, el bany preparat de somni, una pasada.
Mosquits zero, pero zero patatero, deu ser per l’época del any o l’illa (encara que a la info de l’hotel deia que diariamnet fumigaven).
Teniem 2 bicicletes que al principi no feiem servir, però desprès te n’adones que per fer els viatjets curts dins de l’hotel, es el millor per estar exposta poc temps al sol directe (a part dels buggys que fan de taxi).
Les platges maravelloses.
L’hotel té una barrera de corall just al davant, una zona de snorkeling fantástica on t’hoi pots passar 3 hores cada dia.
 
Com vas dir, gairebé tot el dia descalços, si no fos perque el terra de fusta (allà a on hi havia) cremava…
Calçat diari xancletes de platja.
Ells et donen els patos (i ulleres+tub) el primer dia amb una bosseta ben mona i la tornes l’últim dia, genial.
Toballoles a tot arreu, crema solar si la demanes, etc…
 
El dia que vam marxar, com es en avío, encara que el vol de Emirates era a les 23h aviem de sortir a les 16h de l’hotel; aixó es perque lhidroavió no pot volar de nit (ni vespre). Cap rpoblema, teniem 2 opcions,:
1) Anar al 4seasons de Hura
2) anar a Male oi fer una visita.
 
Lo de la visita a Male ho varem descartar, vam anar a l’Hotel (l’opció era pagant 150 dollars per persona), però amb sopar inclós.
L’hotel una mica diferent… vam ecollir bè al decidir el de Landaa Giraavaru.
 
Però abans de marxar de Landaa, com la nostre avitació l’avien de donar, ens van deixar una habitació de “cortesía”  de 12h a 16h. Bè, un troç d’habitació (bungalow) anm piscina particular, bany espectacular, llit king size, etc. es a dir, perfecte per acabar bè les últimes hores.
El preu d’aquesta habitació: Zero.
 
Tornem al vol:
Al arribar a l’aeroport de Male, sempre acompanyats pel servei del 4seasons fins als check-in de la maleta.
La sortida de l’avió puntual (mes o menys, com sempre).
Al arribar a Dubai, cap problema, lo fotut varen ser les 5 hores d’espera a Dubai (de 2h a 7h)… molt cansats ja que era de matinada, ens va matar.
La sortida de Dubai una mica amb retard (45min), per la quantitat de transit del matí. Tot correcte.
Unes 8 hores de vol i arribada a una barcelona plujosa i freda  …
 
 
Vols:
Boeing777 nou de BCN a Dubai i de Dubai a BCN: Espectacular.
Boeing777 vell de Dubai a Male i de Male a Dubai: Cómode igual però una mica més vellet, res a dir.
 
 
Diferenci ahoraria: tot molt extrany;
De BCN a Dubai: 3h.
De Dubai a Male: 1h.
De Male a Landaa Giraavaru 1h.
 
No tinc clar els 2 primers, però que a Landaa eren 5h respecte a BCN i que de Male a Landaa son 1h segur.
Es curiós, a Landaa ens van dir que les illes agafen 1 hora més respecte a Male per la cara, així aprofiten més les hores de sol, a nosaltres ja ens anava bé.
 
 
 
Em sembla que no em deixo res (segur que sí  )
 
Xavi, aquestes sí han estat unes vacances de somni. Ho val cada euro pagat (encara que ara tinguem que menjar mongetes durant 1 any  ).
 
 
Sílvia i Dani.

Deja un comentario

 
 

Xavi Fernández Viatges S.L. - B63494546 - Licencia de Agencia de Viajes mayorista y minorista. GCMD-178 IATA 782838-1
Inscrita en el Registro Mercantil de Barcelona,Tomo 36556, Folio 200, Hoja 293597, Inscripción 1a