BLOG XFV
13 de diciembre de 2012

Ia orana ,

Xavi , el viatge ha estat perfecte. Cap problema a cap vol.

USA :

San Francisco una ciutat brutal , ens va encantar. L’hotel Triton collonut i molt molt ben situat.
Las Vegas s’ha de veure. Es diferent a tot. Destacar la Freemont Experience.  molt bé.
El Grand Canyon impressionant.
Los Angeles , millor de lo que m’esperava tot  i que només vam fer 2 dies-1 nit- i no va donar temps a molt…. . Hotel Omni molt bé.

Polynesia :

Taháa : Brutal , la pensió és una pasada. La Brigitte és una mica extranya pero vam estar molt a gust. A destacar lo bé que vam sopar. Vam fer jardi de coral , dinar amb natius , ens van ensenyar lo de les perles….no ens van ensenyar lo de la plantació de  vainilla pero bueno… molt bé. Vam estar un mati sols a un motu enfront deli es una passada. Rutes amb bici…. MOLT pero que MOLT BE. Farem comentaris positius al TripAdvisor.

Bora-Bora : El Meridien molt guapo , relax total. Vam fer la excursió amb la Laura i molt bé. Quasi no estàvem al hotel donçs ens desplacavem molt a la illa tant durant al dia que anavem amb bicicleta per la illa per acabar banyant-nos a la platja de Matira com al vespre per anar sopar per allà. El unic “PERO” es els pocs vaixells que et desplaçaven del Meridien a la Illa. Encantat amb El Meridien pero si tornés a la Polynesia i tornés a Bora-Bora ( que Deu vulgui que pugui tornar algún dia ) m’allotjaria a algun hotel de la Illa. Per tenir més “llibertat de moviments” durant tot el dia – vespre .

El vostre corresponsal molt bé també. Molt atents amb nosaltres.

Respecte a vosaltres , a tota la familia ( el meu sogre especialment que té pensat anar a la Polynesia en breu ) a tots els amics , coneguts , algun que altre conegut que es casen recentment que volen anar a la Polynesia  us hem recomenat TOTALMENT ( el que passa que són de Valladolid… ). Molt bé tot, estem molt contents amb XAVI FERNADEZ VIATGES  i el teu tracte personal ha estat perfecte.

Moltes Gràcies per tot de debó.
Espero tornar-te a veure aviat i poder programar algun viatget…però ara ens hem de recuperar econòmicament perqué no ens hem estat de res i ens hem deixat una pasta que flipes ( més de la que tenim… ). Aquest Nadal tancadets a casa i a no gastar. 
En definitiva,  molt ben programat el viatge. Connexió perfecte entre vols. Estàncies Excel-lents i atenció especial al Fare Pea Iti. Lloc encantador i molt autèntic.

Moltes gràcies.

Salutacions

ANGEL i ANA

Deja un comentario

 
 

Xavi Fernández Viatges S.L. - B63494546 - Licencia de Agencia de Viajes mayorista y minorista. GCMD-178 IATA 782838-1
Inscrita en el Registro Mercantil de Barcelona,Tomo 36556, Folio 200, Hoja 293597, Inscripción 1a