BLOG XFV
15 de octubre de 2012

Bona tarda Christian,

Primer de tot tant en Ferran com jo et voliem felicitat per la organització del nostre viatje de nuvis. En poques paraules: ha estat Fantastic, Brutal, exquisit!
Pel que fa el servei de recollida a l’aeroport, molt rapida i de seguida vam arribar a l’hotel de Dubai.
A l’hotel de Dubai, l’unic inconvenient que hi va haver-hi es que no ens van dir quin era el restaurant que ens entrava la mitja pensio que teniem. Per la resta molt be.
Pel que fa al resort del Desert, es per fer-hi fins a dues nits. Servei excepcional, menjar molt bé i les excursions molt recomenable la sortida amb camell. Pel que fa a la sortida amb cavall s’ha de ser expert en el tema, segons l’hotel.
I bé les Maldives… No hi ha paraules!
Constace Halaveli: Inmillorable, per repetir l’experiencia sens dubte. El nou director, Renato W. Chizzola, es dirigia a tots els clients pel seu nom, ens va ensenyar tot l’hotel i les dues ultimes nits ens va fer un upgrade sense cost a una Beach Villa!!! Sense paraules. Molt recomenable a Water Villa, tot extremadament net, el servei exquisit, sense fer-se pesats.
Activitats de tot tipus, desde fer classes particulars de tenis, fins tot tipus d’activitats racionades amb l’entorn ( nedar amb tortugues, pesca de nit, submarinismes, etc).
Economic no es i el vi es intocable, una botelleta sobre uns 130USD, però a part d’aixo la resta repeteixo, per repetir l’estada Constance Halaveli Maldives!!!
 
Fotos:
203: habitació desert
742: water villa
430: piscina+platja del resort
 
Moltes gracies i estem en contacte!
 
Ivette

Deja un comentario

 
 

Xavi Fernández Viatges S.L. - B63494546 - Licencia de Agencia de Viajes mayorista y minorista. GCMD-178 IATA 782838-1
Inscrita en el Registro Mercantil de Barcelona,Tomo 36556, Folio 200, Hoja 293597, Inscripción 1a