BLOG XFV
9 de diciembre de 2011

Hola Xavi i Lourdes, us devia un mail.

Que voleu que us digui, que ja no sabeu si sempre que viatgem amb vosaltres encara que siguin pocs cops estem molt i molt contents.

Gràcies per aquest últim viatge que ens heu preparat. Heu aconseguit que ens relaxem, desconnectem i disfrutem de les minivacances.  Per cert aconsellem aquest destí.  Dubai i Abu Dhabi  son unes ciutats molt curioses i personalment crec que s’han de veure en directe, tot es artificial però es increïble del que es capaç aquesta gent. Hem tingut l’experiència d’anar en 4×4 pel desert en plena posta de sol i sopar sota el magnífic cel estrellat, a més de veure des de l’aire amb helicòpter tota la ciutat de Dubai. Bé i moltes més que podria explicar però que prefereixo que la gent les descobreixi en persona. 

Gràcies i fins aviat,

Laura i Yuri

Deja un comentario

 
 

Xavi Fernández Viatges S.L. - B63494546 - Licencia de Agencia de Viajes mayorista y minorista. GCMD-178 IATA 782838-1
Inscrita en el Registro Mercantil de Barcelona,Tomo 36556, Folio 200, Hoja 293597, Inscripción 1a