BLOG XFV
6 de junio de 2011

Hola Núria, passo a escriure quatre ratlles sobre el viatge a la Patagònia:

Després de buscar durant un any i preparar-nos el somniat viatge a la Patagònia, varem contactar amb una Agència de Viatges molt especial. Per fi varem trobar uns professionals  entesos en la matèria i que amb molt d’interès i entusiasme ens personalitzaren tot el viatge a les nostres necessitats i conveniències.

Parlo de Viatges Xavi Fernandez de Barcelona, i en concret de la senyoreta. NÚRIA SERRANO, que es l’especialista i qui porta el tema de Sud-Amèrica.
Aquest viatge s’ha de fer durant un període mínim de tres setmanes. El mes que varem escollir nosaltres va ser el febrer, que a sud-Amèrica  és estiu.
Ja que hem d’aterrar a Buenos Aires, aprofitàrem durant un parell de dies, que ja n’hi ha prou ja que la nostra fita es la Patagònia, per visitar aquesta capital. Des d’ allí volàrem cap la capital de la Patagònia Argentina i llavors començà el plaer de sensacions i experiències tant paisatgístiques com gastronòmiques, culturals, sensorials, …etc…

Realment visitant la més Patagònia argentina com la xilena, visitant  la Tierra de Fuego, efectuant el Creuer d’expedició pels canals i fiords antàrtics, creuant transversalment tots els Andes des de Xile fins a Argentina i per acabar aquest meravellós viatge, extasiar-nos amb les Catarates de Iguazú, és una experiència indescriptible. I que mai podré oblidar.

S’ha de tenir en compte el que l’organització del viatge cuidat fins el mínim detall per l’agència de Viatges, és peça clau d’haver gaudit tant i tant.

Deja un comentario

 
 

Xavi Fernández Viatges S.L. - B63494546 - Licencia de Agencia de Viajes mayorista y minorista. GCMD-178 IATA 782838-1
Inscrita en el Registro Mercantil de Barcelona,Tomo 36556, Folio 200, Hoja 293597, Inscripción 1a