BLOG XFV
29 de abril de 2011

Hola, Christian,
 
Moltes gràcies per la nova recomanació; la tindrem en compte!
 
Estem molt contents amb l’hotel… és una passada! Tenim l’habitació en una cantonada de la planta 17; la vista és increïble. Ens van rebre amb una ampolla de cava, dues petites d’aigua, una caixeta de bombons i una felicitació escrita a mà de part de la conserge que ens va atendre en arribar.
 
L’única pega que hem trobat de moment és que els tiquets d’esmorzar que ens han donat corresponen al Combo Breakfast Plate, que consta de 2 ous ferrats, 3 talls de bacon i un bon grapat de patates fregides. Imagina’t haver de menjar això cada matí durant gairebé una setmana! Tenim pensat comentar-ho ara quan baixem.
 
Ja hem pujat a l’Empire State, hem fet el tour de reconeixement, hem vist la zona zero, el districte financer… i hem vist el partit Madrid-Barça a la penya blaugrana de NYC!
 
Avui tenim pensat anar a l’ONU, a veure millor el soho, Little Italy, Chinatown, anar a creuar el pont de Brooklyn (que només hem vist de lluny) i agafar el ferri cap a l’estàtua de llibertat. A viam què podem fer! A les 14h anem a dinar al Nobu; fer una reserva per a sopar qualsevol dia d’aquests ha estat impossible!
 
Gràcies per tot!
 
Estem en contacte,
 
Carlos i Mireia

Deja un comentario

 
 

Xavi Fernández Viatges S.L. - B63494546 - Licencia de Agencia de Viajes mayorista y minorista. GCMD-178 IATA 782838-1
Inscrita en el Registro Mercantil de Barcelona,Tomo 36556, Folio 200, Hoja 293597, Inscripción 1a