BLOG XFV
21 de marzo de 2011

Hola Xavi,

ja estem aqui i per desgràcia, avui ha tocat treballar… Quina depressió.

Va sortir tot perfecte, cap inconvenient excepte el susto del tsunami a La Pirogue. Per la resta els hotels crec que els vam clavar. Al Sofitel menys mal que no vam agafar l’overwater perquè els bungalow jardi estan collonuts i ens van donar un al costat del restaurant i centre d’activitats i a 3 metres de la platja.

La pirogue és una passada. teniem por d’aburrirnos però no va ser així. Per posdar un «pero», diria que el propietari no va saber gestionar el susto del tsunami, però per lo demés el lloc és collonut per passar 3 dies tranquils i en un lloc casi verge.

I el St Regis, perfecte, una bona traca final…

Gràcies per el detall que li vau deixar a la Natàlia al Tahiti Nui. Els de Manureva van ser molt amables i ens van trucar abans de marxar per veure com havia anat tot i per donar-nos consells de com passar la tarde a Tahiti…

En fi, que va sortir tot rodat… A l’Octubre tenim una altra boda a la família, pel que si decideixen fer un viatge aixi, t’els envio.

Si tens algun foro on vulguis que posem les teves «bondats», ho farem encantats

Mauruuru!!

Pere i Natalia

Deja un comentario

 
 

Xavi Fernández Viatges S.L. - B63494546 - Licencia de Agencia de Viajes mayorista y minorista. GCMD-178 IATA 782838-1
Inscrita en el Registro Mercantil de Barcelona,Tomo 36556, Folio 200, Hoja 293597, Inscripción 1a