BLOG XFV
31 de enero de 2011

Bon dia Xavi

Vam pasar molt be, gracies.

L’hotel estaba molt centric amb bones instal.lacions i un personal fantastic – potser el millor grup de treballadors de qualsevol hotel que recordo.

 Dit aixo, coses no tan bones:

 –         feia falta agafar el shuttle (de franc) per anar a les pistes de Aspen Mountain, no es podía caminar (encara que sense esquís i botes era perfectament factible)

–         per anar a les altres pistes (Aspen Highlands, Buttermilk i Snowmass) s’havia d’anar amb el shuttle de l’hotel pagant fins a $50 per parella o anar al centre i agafar l’autobus

–         que la gent que s’en vagi no pensi que es una estacio ‘tipic’ – despres de la esquiada es molt ‘mort’ com a poble, no hi ha l’ambient tipic de l’apres-ski de les altres estacions encara que te uns restaurants bons per disfrutar (el de l’hotel molt bo tambe)

 La neu, fabulos, i les pistes llargues, amples i per tots els nivells. Val la pena anar-hi, pero personalmente em quedo amb Vail, crec, perque esta tot mes a la ma.

 Si vam patir una mica a la tornada amb temps: ens van venir a recollir a les 11:00 per un vol a les 17:00, i el viatge amb bon temps son unes 4 – 4,5 hores (i si afegessis unes 2 hores a l’aeroport) sembla que era planificat una mica justet. Amb el mal temps que vam patir, vam arribar amb molt poc temps (exactament una hora) per facturar, passar seguretat i arribar a la porta. Ens van cridar per embarcar uns 5 minuts despres d’arribar……¡ojo! sense haver vist res de botigues de l’aeroport.

Tambe n’havia un altra ‘problema’ a l’arribada a l´hotel: tenien dos jocs de forfaits reservats, 6 per una banda i 5 per l’altra (faltava el de la Mercè en la segona). L’hotel ens la va solucionar pero va trigar .

Moltes gracies i salutacions

 JOSEP MARIA

Deja un comentario

 
 

Xavi Fernández Viatges S.L. - B63494546 - Licencia de Agencia de Viajes mayorista y minorista. GCMD-178 IATA 782838-1
Inscrita en el Registro Mercantil de Barcelona,Tomo 36556, Folio 200, Hoja 293597, Inscripción 1a