BLOG XFV
10 de mayo de 2010

Debajo de los comentarios del cliente podeis encontrar nuestras apreciaciones sobre los puntos indicados con *.

Ia Orana, Xavi!!

Tal com et vaig dir, et comentem alguna cosa del viatge, tot crítica constructiva!!! 😉

Anem per passos:

– Tema avions, aeroports i vols: és realment una pallissa fer nits d’alt d’un avió, però estem enamorats i tot s’aguanta!!jeje S’hauria d’avisar que els controls de LAX són molt llargs i pesats, tant a l’anada per fer transbord, com a la tornada per quedar’t-hi. Una mica mé si perdem les maletes pq anaven donant voltes a la cinta soles i no podíem agafar-les pq havíem de passar el control! Els vols cap a LAX, més pal, molta gent i el menjar de British no gaire bo. Els te Air Tahiti millor, menys gent i vam fer com vas dir tu, i en svam resituar i vam poder dormir millor, i el menjar tb és millor. També s’hauria de recomanar de portar un coixí de coll! I sort que ens vas dir lo del fred, pq deu ni do! Les avionetes entre illes no són tan petites, són avions molt moderns i en una d’elles la de Papeete-Moorea en Josep Maria va demanar per anar amb el pilot i li van dir que no…. es va quedar una mica xof…en fi! En general, tot correcte i ok! El jet lag d’anada em va afectar a mi el primer dia (vaig dormi de les 15h fins les 8h d el’endemà!!) i de tornada ens ha afectat als dos, hem anat una mica descolocats tota aquesta setmana. Tenies raó amb la roba…. no cal anar carregats!! El que passa és que vas tan lluny i et sembla que hagis d’endur-te moltes coses, i en realitat, com tu vas dir, no cal!! En fi, recalca-ho per a altres parelles i posa’ns d’exemple si vols!!

– Moorea-Sofitel: platja, piscina, bungalow… bé. La platja estava una mica bruta, hi havia algun plàstic, alguna ampolla… La gent allà és com tu vas dir, una mica seca, no et van al darrere, però són correctes. Vam fer l’excursió al Tiki Village, una mica llarg tot plegat, però xulo. També vam fer lo dels dofins, molt guai!

– Taha’a- Fare Pea Iti: és molt exòtic tot plegat, et recullen amb barca a l’aeroport, quan arribes, l’embarcadero, els bungalows, la piscina… falla només per la platja… és de fang*, no té sorra i les aigües tèrboles… però bueno, descanses al bungalow i et banyes a la piscina, i per gaudir de la platja i la sorra blanca et porten d’excursió a uns motus que hi ha aprop força idilics, on vam fer snorquel juntament amb l’altra família que hi havia acollida. També vam anar a la plantació de vainilla. La Briggitte és molt maca, esmorzàvem i sopàvem allà, i el dinar un dia vam fer fruita, un altre vam anar al poble… Ens deixava la bici i anàvem a fer una volta. Un dels dies va venir Angelo (cantant de la POlinèsia, et sona?) i vam anar de concert!. Un altre inconvenient és que el bungalow està tot obert, i els mosquits van que volen!!!!! Sort de la mosquitera.. tot i això, va ser l’illa on ens en van picar més! LLàstima de platja realment… si no seria el paradís personificat…

– Bora Bora-Le Meridien: això sí que són platges i fan honor a la Polinesia!! Molt xules!! Com anècdota, saps que el St Regis només tenia 5 bungalows oberts?? **Diuen que la crisi també l’han notat per allà!! Referent a Le Meridien, podem dir que han estat els més amables de tos el personal que ens hem trobat. El bungalow és una mica vell, i la mala sort que vam tenir és que ens va tocar l’últim de tota la fila***, tardàvem 12 minuts en arribar per esmorzar!!! Quan anàvem a la piscina ens havíem d’emportar totes les coses com si anèssim d’excursió!! Però això és mala sort… El que sí que volem comentar-te és que vam trobar molts escarabats ****dins.. ja sabem que això pot passar a tot arreu.. i més si és clima tropical… però el bungalow era overwater, no és que precisament estigués envoltat de natura, i a més ens en vam trobar 2 dies!! en total 4!! Finalment ens van fumigar l’habitació aprofitant que marxàvem d’excursió. Tot i això, amb el que es paga i tot plegat… no haurien d’haver-hi escarabats… Tot i això recalquem que el servei molt bé, un dia ens van venir a buscar amb un taxi i no diuem efectiu i ens ho van passar per l’habitació, i va venir una barca a buscar-nos al centre de l’illa pq havia marxat la barca bus i no tornava fins al cap d’una hora i mitja… així que és d’agrair. Aquí vam fer el safari de mig dia, la volta a la llacuna donant de menjar als taurons, les ralles i fent snorquel, i la passejada en catamaran per veure la posta de sol (aquesta última és una mica timo…. no es veu massa bé la posta de sol… però bueno)

– Justine : molt bé, ens va atendre molt bé sempre que trucàvem ens atenia molt bé, ens va informar del tema del volcà i dels vols, i sempre era molt ràpida en les consultes. L’únic problema és que dissabte i diumenge està tancat*****i quan vam arribar a BOra Bora ens vam trobar una mica penjats per no poder parlar amb ells.. però res greu.

En general molt bé, podem dir que hem estat al paradís, més lluny i més exòtic no ho trobarem!!!

Maururu Xavi, per tot, per ajudar-nos a fer una lluna de mel especial. No ho oblidarem.

Nana!!

Una abraçada,

Núria i Josep Maria

MOLTES GRACIES NURIA I JOSEP MARIA, PER ELS VOSTRES COMENTARIS.

Sobre aquests comentaris que agraïm moltísim per que ens fan millorar dia tras dia i poder així assessorar millor els nostres clients volem puntualitzar:

* texto recibido por parte de nuestro corresponsal para aclarar el tema del barro:

«Hemos hablado con la propiedad del Fare Pea Iti en Taha`a y queremos aclarar que no es una playa fangosa.Dicha playa tiene lo que se llama en francés un “Platier”, que es el coral que crece de manera horizontal, por eso el fare pea iti tiene el pontón tan largo, hasta la primera caida del arrecife para que puedan atracar las barcas. Lo que han hecho es traer arena para y ponerla encima del “Platier” para mejorar la playa y su uso. Evidentemente si ha llovido y ha hecho viento quizas tenga la sensación como de fango, pero no lo es, es arena de playa. Como establecimiento es muy familiar con un trato muy personalizado»

**el sant Regis esta tancat per obres de remodelació ja que desprès del últim temporal van quedar afectats, i prefereixen no tindre clients durant les  reformes.
*** per molts que et toqui el últim bungalow es una sort, ja que tens mes intimitat!!!.
**** lo dels escarabats es la primera vegada. Hem informat al hotel i ho tenen controlat, segons ells també molt circumstancial, això si que entenem que es molt mala sort!!!. però veig que van reaccionar fumigen de seguida.
***** els horaris del nostre corresponsal son de dilluns a dissabte mati. però tenen un telèfon de emergències 24 hores -7 dies a la setmana.
salutacions

Lourdes Espinos

Un comentario para “VIATGE POLINESIA- COMENTARIS I SUGERIMENTS”

 1. Ivan Pallas Puig dice:

  Hola Xavi,

  Solo te podemos dar las gracias, por hacer realidad nuestro sueño. Gracias por los pequeños detalles que para nosotros fueron muy grandes.
  Estábamos muy ilusionados por realizar este viaje y tú nos diste el empujón que necesitábamos, confianza y seguridad para hacerlo.
  Era nuestro primer viaje organizado por una agencia de viajes y pudimos comprobar que siempre tienes alguien a tu lado, ya sea en España como en Polinesia Francesa, eso nos hacia sentir más seguros dentro y fuera del país.
  Viajamos con KLM de Barcelona a Amsterdam y de Amsterdam a los Angeles. Los comentarios de la gente era que la comida que daban en los aviones no estaba bien, nosotros en este aspecto podemos opinar agradablemente, ya que tanto la comida como el avión como toda su tripulación nos trataron de maravilla, ahora a quién le pondríamos una puntuación de una matricula de honor seria la compañía de Air Tahiti Nui, muy buena gente, y la comida extraordinaria que viajamos con ellos de los Angeles a Pappete y a la vuelta de Papete a los Angeles.
  Bueno pasamos a comentarte un poquito las estancias: primera parada Huaine, para mi gusto fue fantástico, la gente muy agradable y el hotel Relais Mahana muy acogedor, nos trataron bien hicimos la excursión del picnic todo el día y pudimos apreciar lo amable que eran aquellas personas y todo en general. (no os lo podéis perder)
  Después fuimos a la isla Taha, donde estuvimos como reyes en la Pensión Fare Pea Iti, Natalie nos trato excelentisimamente bien, con toda clase de sorpresas y detalles que hicieron de nuestra estancia allí inolvidable, lástima que solo estuvimos tres días (Brigitte no estaba)
  Después partimos para la isla más famosa de la Polinesia Francesa Bora Bora, estuvimos en el hotel Matira, para mi gusto, estuvimos delante de la playa más bonita del mundo, pero tenia un fallo, cerca no podías ver ni corales ni peces como si que los veíamos en lugares como Huaine o Taha.
  La ruta del safari en Bora Bora es espectacular, no se aún como pueden subir por esos lugares, pero vale la pena, la comida muy buena también hay un sitio donde hacían las mejores pizzas del mundo estaba a unos trescientos metros del hotel Matira, subiendo para arriba. En esta isla es la única q pudimos alquilar unas bicicletas con batería, muy bien de precio y al mismo sitio había Internet para poder conectarte también por poco dinero.
  En Bora Bora para nuestro gusto lo mejor es coger la bicicleta y recorrer la isla por nuestra cuenta, ya que hay un lugar donde se concentra el turismo y otra zona donde no hay tanto turismo y se esta más tranquilo, eso depende cual sea tu rollo.
  La última isla que visitamos fue Fakarava, el lado salvaje y auténtico de la Polinesia Francesa, para nuestro gusto. Allí había poco turismo, se estaba muy tranquilo estábamos en la pensión Havahiki, nos trataron muy bien, en la habitación no hay agua caliente, pero no hace falta porque allí la temperatura está a unos 25 grados y te puedes duchar bien con agua fría, esta más bien templada, pero bueno eso ya nos aviso Xavi antes de partir.
  La verdad es que en todos los sitios de Polinesia hemos estado muy bien, y nos hemos encontrado todas las habitaciones limpias, y sin bichos bueno se me olvidaban los mosquitos, pero bueno son soportables, por la noche puedes dormir perfectamente con la tela mosquitera y no hace falta tener aire acondicionado, nosotros hemos dormido todas las noches en hoteles sin aire acondicionado y podías dormir perfectamente. Cuando llegamos a Huaine al hotel Relais Manha nos llamo Justine para comprobar si todo estaba correcto y al final en Tahiti nos vino a ver antes de partir para los Ángeles, nos trato muy amable.
  La tarde en Tahiti y en el mercado estuvo bien lo mejor poder estar unas horas relajados en la habitación del hotel, que te decimos que el hotel nos sorprendió, era muy espectacular.
  Gracias nunca te podremos agradecer haber hecho nuestro sueño realidad y si una cosa hemos aprendido de este viaje es que Xavi Fernández y su equipo son para nosotros la mejor compañía del mundo, y si alguna vez podemos repetir la experiencia lo realizaremos ten por seguro con vosotros. Un abrazo de Ivan Pallas y Annabel Tàrtalo de Lleida.

Deja un comentario

 
 

Xavi Fernández Viatges S.L. - B63494546 - Licencia de Agencia de Viajes mayorista y minorista. GCMD-178 IATA 782838-1
Inscrita en el Registro Mercantil de Barcelona,Tomo 36556, Folio 200, Hoja 293597, Inscripción 1a